Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Sant FeliuEl pla pastoral de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat per aquest any curs 2015-2016 fa una crida a l’evangelització. Convida a redescobrir el caràcter catecumenal de la catequesi. És en aquest context que el bisbat ofereix l'Oratori de nens petits: unes jornades de primera iniciació a l’oració amb els infants per tal de conduir-los a un trobament personal amb Jesús. Les sessions tindran lloc aquest divendres, dissabte i diumenge a la Casa de l’Església del bisbat de Sant Feliu.

Les sessions aniran a càrrec del pare Gonçal Maria Carbó de València i s'adrecen a preveres, catequistes, pares i mares de família i educadors. L'objectiu és transmetre "l’esperit i carn de l’Oratori de Nens Petits de les Escoles Pies", narrar i cantar una experiència-esdeveniment de la benedicció de Déu Pare sobre els seus petits, contemplar com fan oració els infants, presentar la metodologia, acostar a les reflexions teològiques que els mateixos infants inspiren i tot això en "un clima d’experiència de l’Esperit".

Les jornades s’articulen a través de 4 eixos: l'experiència espiritual –Paraula, Litúrgia, Oració i Comunió–; també la reflexió teològica; l'exposició pedagògica; i l'oració amb els infants. Podeu consultar aquí el detall dels horaris d'aquestes sessions formatives.