Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) La Salle Campus Barcelona participa a la novena edició del programa impulsat per la Fundació Catalunya-la Pedrera 'Professors i Ciència', un programa d’excel·lència que ofereix cursos destinats als professors de secundària de ciències de Catalunya per estimular les vocacions científiques entre els seus alumnes. Una formació específica adreçada a uns 500 professors de secundària de ciències, que es durà a terme en els principals centres de recerca de Catalunya durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Concretament, La Salle Campus Barcelona participa amb el curs 'Realitat Virtual i Realitat Augmentada aplicada a l’aula'. El curs mostrarà tant la realitat augmentada com la virtual a través d’aplicacions i dispositius per a l’aplicació en l’àmbit de l’educació.

D’aquesta manera, es coneixeran les tecnologies actuals que s’apliquen per a la visualització de contingut digital amb dispositius dins de l’aula, a més de dotar els professors de coneixements pràctics per implementar metodologies a les seves aules amb sistemes de visualització amb ulleres de realitat augmentada i virtual.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.