Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La Salle Catalunya ha fet aquest dissabte un comunicat davant la denúncia d’un cas d’abusos a menors de fa més de 40 anys. La persona que explica haver patit aquests abusos en un internat de La Salle va relatar-ho divendres en un entrevista a RAC1 i aquest dilluns va presentar formalment la denúncia al Mossos d’Esquadra.

La Salle explica que ja s’han “posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra per ajudar-los en tot allò que creguin necessari al llarg de la investigació”. I que fins ara “no coneixem la situació denunciada pel ‘Sergi’” i que es posen a la seva disposició “per conèixer directament el cas, i poder-lo acompanyar en el procés i en tot allò que consideri necessari”.

En aquest context, el comunicat manifesta de nou “el nostre total rebuig als abusos de qualsevol tipus i mostrem el més incondicional suport a les víctimes”. Alhora recorden que “La Salle és una Institució amb més de 300 anys d’història que ha vetllat per l’educació de molts nens i nenes de tot el món”.

Aquest és el text del comunicat:

Comunicat sobre les informacions aparegudes en el programa “El Món a RAC1”

En relació a les informacions aparegudes al programa “El Món a RAC1” el passat divendres 12 de febrer i aquest mateix matí:

Des de La Salle expressem que no coneixem la situació denunciada pel ‘Sergi’ que es refereix al Col·legi Joan March de Vielha. Ens posem a disposició del ‘Sergi’, per conèixer directament el cas, i poder-lo acompanyar en el procés i en tot allò que consideri necessari.

La nostra Institució ja s’ha posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra per ajudar-los en tot allò que creguin necessari al llarg de la investigació.

Manifestem el nostre total rebuig als abusos de qualsevol tipus i mostrem el més incondicional suport a les víctimes.

La Salle és una Institució amb més de 300 anys d’història que ha vetllat per l’educació de molts nens i nenes de tot el món. El nostre principal objectiu és i serà la formació i l’educació d’aquests. La Institució estarà atenta i continuarà vetllant amb fermesa per la protecció de tots els drets dels nostres alumnes.

Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.