Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) La Salle Catalunya ha fet aquest dissabte un comunicat davant la denúncia d’un cas d’abusos a menors de fa més de 40 anys. La persona que explica haver patit aquests abusos en un internat de La Salle va relatar-ho divendres en un entrevista a RAC1 i aquest dilluns va presentar formalment la denúncia al Mossos d’Esquadra.

La Salle explica que ja s’han “posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra per ajudar-los en tot allò que creguin necessari al llarg de la investigació”. I que fins ara “no coneixem la situació denunciada pel ‘Sergi’” i que es posen a la seva disposició “per conèixer directament el cas, i poder-lo acompanyar  en el procés i en tot allò que consideri necessari”.

En aquest context, el comunicat manifesta de nou “el nostre total rebuig als abusos de qualsevol tipus i mostrem el més incondicional suport a les víctimes”. Alhora recorden que “La Salle és una Institució amb més de 300 anys d’història que ha vetllat per l’educació de molts  nens i nenes de tot el món”.

Aquest és el text del comunicat:

Comunicat sobre les informacions aparegudes en el programa “El Món a RAC1”

En relació a les informacions aparegudes al programa “El Món a RAC1” el passat divendres 12 de febrer i aquest mateix matí:

Des de La Salle expressem que no coneixem la situació denunciada pel ‘Sergi’ que es refereix al Col·legi Joan March de Vielha. Ens posem a disposició del ‘Sergi’, per conèixer directament el cas, i poder-lo acompanyar  en el procés i en tot allò que consideri necessari.

La nostra Institució ja s’ha posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra per ajudar-los en tot allò que creguin necessari al llarg de la investigació.

Manifestem el nostre total rebuig als abusos de qualsevol tipus i mostrem el més incondicional suport a les víctimes.

La Salle és una Institució amb més de 300 anys d’història que ha vetllat per l’educació de molts  nens i nenes de tot el món. El nostre principal objectiu és i serà la formació i l’educació d’aquests. La Institució estarà atenta i continuarà vetllant amb fermesa per la protecció de tots els drets dels nostres alumnes.