Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Galeria d'imatges

(La Salle) Aquest divendres al vespre s'ha celebrat el primer concert de La Salle Solidària, una nova proposta lasal·liana a favor de la Justícia, la Solidaritat i la Pau. El teatre de teatre de La Salle Bonanova ha acollit les actuacions d'alumnes de La Salle Gràcia i de La Salle Premià, amb música clàssica i un cor gospel.

L'organització l'ha valorat com "un gran concert, amb molt bona entrada" i destinarà tots els beneficis a favor de la Fundació Comtal i la Fundació PROIDE que defensen els drets dels vulnerables i la transformació social a Catalunya, Togo, Madagascar, Perú i Guatemala.

El plat fort ha estat TwOCats pel Gospel amb cançons i ritmes plens d'energia, alegria i sentiment. La proposta han comptat amb la col·laboració del periodista i coach en comunicació i oratòria Jordi Gràcia, que ha presentat el concert. També alumnes del Cicle Formatiu d'Audiovisuals de La Salle Barceloneta s'han prestat ha fer la filmació i documentació fotogràfica.

“La Salle és 100% escola, 100% solidària”

La Salle Solidària és una nova marca que busca generar sinèrgies entre la comunitat lasal·liana i la societat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones sense importar si viuen al nostre país o a qualsevol altre indret del planeta: “No importa el lloc, importen les persones”. Tota la comunitat educativa està cridada a participar d’aquesta nova macro-iniciativa que cerca confirmar que “La Salle és 100% escola, 100% solidària”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.