Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Pepe Agudo –Salesians) Els Salesians Cooperadors de Catalunya, Osca i Ciutadella van celebrar diumenge l’assemblea d'inici de curs al Centre de Meridiana de Barcelona. Després d'una càlida benvinguda per part dels Salesians Cooperadors d'aquest centre, va començar la jornada amb la celebració de l'Eucaristia.

Es va seguir amb una visita a les instal·lacions de la parròquia guiats per alguns joves que mostraven els diferents espais i alhora explicaven les diverses associacions que desenvolupen les seves activitats allà: Càritas, Centre Juvenil, Grups de Fe, entre d'altres, que mostraven la vitalitat de la parròquia de Meridiana.

Seguidament un petit esmorzar, que va servir també per saludar i conversar. Posteriorment, a l'assemblea pròpiament dita, van ser presentats els grups de Cooperadors en procés d'iniciació i discerniment, existents a la província.

També es va explicar, amb muntatge de fotos inclòs, l'experiència viscuda aquest estiu en un viatge-peregrinació pels llocs salesians (Torí, Colle D.Bosco, Mornesse ...), per membres de l'Associació de Cooperadors. Amb especial emotivitat la intervenció de les dues filles d'una de les famílies, seguit d'un vídeo amb un missatge d'Ángel Fernández, Rector Major, adreçat directament als Salesians Cooperadors.

Comunicacions, calendari i preciosa dinàmica de comiat. En definitiva; tant una assemblea, com un matí de convivència entre els Salesians Cooperadors de la província.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.