Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) La vida religiosa, la formació, els nous mètodes d'evangelització o com aconseguir una economia més responsable són alguns dels objectius que els salesians estan analitzant aquests dies a Barcelona. Del 28 de març a l'1 d'abril la residència salesiana Martí-Codolar de Barcelona acull la segona part del Capítol Inpectorial, en què es concretaran els objectius de treball per al propers anys, i que és una continuació de la primera part del Capítol, celebrada el desembre passat.

En la segona part del Capítol de la nova Inspectoria Maria Auxiliadora participen 123 salesians i 16 seglars. Els participants provenen dels diferents ambients i de les vuit comunitats autònomes que abasta la inspectoria i pretén reflectir la diversitat existent en la congregació.

L'obertura del Capítol Inspectorial ha comptat amb la presència de Stefano Martoglio, conseller del Rector Major per a la Regió Mediterrània, qui ha afirmat que "participa amb gran desig d'escoltar, de comprendre aquest pas tan important que ajuda molt al camí de construcció d'identitat de la nova inspectoria". L'inspector, Cristóbal López, ha obert el Capítol animant els participants a "rematar la feina i a viure amarats de l'alegria de la Pasqua".

La primera sessió de treball, celebrada el dilluns, ha girat entorn al treball del Directori Inspectorial, una mena de manual d'instruccions futur per a la congregació. Alhora, el salesià català Francesc Riu ha presentat el seu recent llibre Carta del papa Francesc, ecologia integral, editat per Edebé i CCS.