Vés al contingut
Catalunya Religió

(Basílica de la Sagrada Família) Noves jornades de portes obertes a la Sagrada Família. Com cada any, pels volts de les de la Mercè, el temple posa a disposició del públic 30.000 entrades gratuïtes. Es podran sol·licitar des del seu web a partir de les deu del matí de dilluns vinent.

Els propers 23, 24 i 25 de setembre la Sagrada Família obrirà les seves portes de quatre de la tarda a vuit del vespre. Com ja és habitual, any rere any, aquestes Jornades de Portes Obertes són un gran reclam per a la ciutadania. I les entrades s'esgoten en poques hores. Els visitants vindran esglaonadament, en aforament controlat, i accediran a l’hora impresa a les entrades sense necessitat de fer cua.

Els visitants faran un recorregut per l’interior de la Basílica i per les façanes, on podran veure una exposició sobre l’evolució del temple i una mostra real dels panells que formaran part de les torres centrals, el gran repte constructiu dels anys vinents.

En aquest vídeo podeu veure com quedaran les torres centrals un cop estigui construïda la Sagrada Família. La Junta constructora va assumir el repte de finalitzar les obres 2026. D'aquí deu anys:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.