Vés al contingut
Catalunya Religió

(Basílica de la Sagrada Família) A partir de dia d’1 de juliol, els joves entre els 11 i els 30 anys podran visitar la Sagrada Família i gaudir d’una experiència única a un preu més assequible. Podran adquirir la seva entrada amb un descompte del 50% en el preu final de compra en tots els paquets, independentment de la opció que triïn, ja sigui en l’entrada bàsica o amb algun dels servei afegits.

La decisió respon a l’objectiu de continuar apropant la història, els valors i la bellesa patrimonial de l’obra més important d’Antoni Gaudí a la ciutadania i, molt especialment, a les noves generacions.

Tres dies a la setmana

Els descomptes seran vàlids en les visites que es facin els dimecres, dijous i diumenge a partir de les 18h i s’aplicaran tant a compres que es facin a través de la plataforma de venda per internet com directament a taquilles. La promoció es mantindrà, de moment, fins el mes de setembre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.