Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Vídeo/s

Galeria d'imatges

(EstrisEn el nou exemplar de la revista Estris proposen amb un to diferenciat i optimista una reflexió del concepte d’austeritat com a valor associat a la creativitat i al bon ús dels recursos. Tenint en compte que el concepte presenta encara cert rebuig per part de la societat de la crisi i les retallades, els col·laboradors aprofundeixen en l’essència de la paraula i les oportunitats que aquesta ofereix als que la volen dur a terme. Valors com la reutilització, l’ús compartit o el treball cooperatiu són algunes de les actituds que analitzen a la publicació.

L’entrevista central la protagonitza el jesuïta i missioner Pau Vidal, que actualment viu al camp de refugiats de Maban, al Sudan del Sud. Parla sobre la seva relació amb el món de lleure des de ben petit i com aquesta l’ha ajudat a definir els seus projectes i la seva raó de vida. En Pau expressa l’opinió sobre la crisi dels refugiats, el sentit de la cooperació i els reptes que encara els queden per aconseguir al camp.

El manual explica com hauria de ser una alimentació saludable durant les activitats d’estiu tenint en compte que a través d’aquest s’està incidint en el desenvolupament físic i intel·lectual de l’infant. La Ruta recorre la travessa dels Estels del Sud, d’Arnes a Beseit, de 21 kilòmetres. La secció Racons presenta na Núria Crespo, membre del Consell Directiu del MCECC i tècnica de Didania.

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes, recomanacions diverses i notícies d’actualitat entre les quals destaca la Trocajove del MCECC, en la qual van assistir més de 800 joves i adolescents, o l’entrega de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Pere Tarrés, reconeixent el treball en el foment de l’educació en el temps lliure.

El podeu adquirir a l'Iquiosc.cat.