Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Amics de Mossèn Huguet) El proper dissabte 7 de març el Teatre Comarcal de Solsona acollirà la tercera edició del Memorial que organitza l'Associació d’Amics de Mossèn Huguet. Durant la jornada es presentarà el llibre que recull els textos que Huguet va publicar a la revista El Pregó i que porta per títol 'Testimoni d’amor, església i país'.

L'acte s'iniciarà, a les deu del matí, amb la conferència 'Cristianisme i modernitat', a càrrec de Pere Lluís Font, filòsof i membre de l’Institut d’Estudis Catalans. A continuació hi haurà la presentació d'aquest recull de textos de mossèn Jesús Huguet. I la presentació enllaçarà amb 'Paraula d’Huguet', la part del Memorial que ens atansa directament a la figura del personatge, a través de la seva paraula.

La cloenda anirà a càrrec del Jove Ballet Solsoní, que oferirà el ballet 'La meva petita terra', amb música de Manel Camp.

En acabar el Memorial, se celebrarà un dinar de germanor a l'Hotel Sant Roc, obert a tothom. El preu del dinar és del 22 €. És imprescindible reservar i pagar anticipadament, abans del divendres 6 de març. També s’ofereix la possibilitat de reservar lloc per al Memorial al teatre, adreçant-se a l'organització.