Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia de Catalunya) L'Escola Pia de Catalunya fa una crida a la nostra comunitat per recollir bicicletes de totes les mides que estiguin en bon estat o que tinguin algun defecte. Es tracta de la campanya solidària #Bicisperdesprésdereis que vol donar una segona vida als vehicles en desús i fer-los arribar a alumnes d'altres escoles que les necessitin.

La recollida tindrà lloc de l'11 al 15 de Gener a tots els centres de l'Escola Pia de Catalunya i a la seu central a Ronda Sant Pau 80 de Barcelona. A partir del dia 15 l'equip de Pastoral les portarà a l'EP Calassanci.

Allà, els alumnes del PQPI d'auxiliars de reparació i manteniment de bicicletes les revisaran i pintaran. Un cop arreglades, es faran arribar com noves a alumnes d'escoles que les necessitin, com ara a l'escola de Salt.

La campanya arriba després de reis perquè es considera que és un moment en què n'arriben de noves a moltes cases i les antigues encara poden "donar molta guerra degudament actualitzades".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.