Vés al contingut
Catalunya Religió

(URL) La Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (Ivie) han publicat la quarta edició de l' U-Ranking, que avalua l'activitat docent, investigadora i d’innovació de 61 universitats espanyoles. En el rànquing global de productivitat, la Universitat Ramon Llull (URL) se situa enguany en quarta posició i millora d’aquesta manera una posició respecte l’edició anterior. Amb aquest resultat, la URL es consolida com a segona universitat privada de l’Estat.

L’estudi proposa tres rànquings específics (el docent, el d’investigació, el d’innovació) i dos de generals: un de volum de resultats i un altre de productivitat. Segons l’estudi, les universitats privades destaquen en productivitat docent i superen en un 8% la mitjana del sistema universitari. En el cas de la URL, manté la segona posició, i segueix sent la primera privada catalana.

Pel que fa al rànquing d’investigació, en aquesta edició, la URL millora una posició respecte l’any passat i ocupa la vuitena posició. En aquesta classificació, l’índex obtingut coincideix amb la mitjana de les universitats avaluades. La URL millora sis posicions en innovació respecte l’edició anterior i passa a ocupar la desena posició en el rànquing. En aquest cas, l’índex de la URL és clarament superior a la mitjana de les universitats analitzades.

Més informació al web de l’U-Ranking.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.