Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) Ja hi ha data per a la quarta edició del Canòlich Músic Festival: se celebrarà a la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria els dies 25 i 26 de novembre. Recupera els tallers per a joves relacionats amb la música i dos concerts cada nit. Els concerts i la multitudinària missa se celebraran en una carpa al Prat Gran, en un format innovador que incorporarà la dansa. Aquesta serà l'edició “més propera als participants”, segons que va anunciar el delegat de Joventut, Lluís Plana, en la presentació de l'edició als mitjans de comunicació, que es va dur a terme dimarts a la Sala Rocafort del Centre de Congressos de Sant Julià de Lòria.

A la presentació també hi van assistir el delegat d'Ensenyament i Rector de Sant Julià, mossèn Pepe Chisvert, i la Consellera de Social del Comú de Sant Julià, Francesca Barbero Cáceres. Chisvert va posar en relleu que el Festival cerca donar importància als joves i a la tasca de preparació que fan de l'esdeveniment, i també va ressaltar a la transmissió de valors de l'Evangeli que significa el conjunt del festival, amb l'objectiu de formar els joves que han de crear la societat del futur. Barbero va explicar que enguany s'ha cercat ampliar el radi d'acció de les activitats, muntant la carpa al Prat Gran, amb més comoditats i amb més qualitat, i ha valorat molt que el Festival de música cristiana sigui un element de cohesió i dinamitzador de la parròquia en el que participen molts voluntaris i que posa el poble en la ment i l'acció de moltes persones més enllà de les fronteres d'Andorra.

Canòlich Músic Festival començarà el divendres 25 de novembre a les 21:30 amb dos concerts: el del grup ONE, sorgit precisament de les edicions anteriors i format per persones d'Andorra, i el d'Andy Hunter. El dissabte, la pregària començarà a les 10 del matí a l'església parroquial, portada per Kairoi, i mes tard es celebraran el "Dona't a conèixer" -concurs de joves valors musicals- i el "Crist Xperience", amb tallers i l'Eucaristia, que serà animada pel cantautor Toño Casado. El fi de festa el faran Sal 150 i Kairoi, que enguany presentaran el seu nou disc al Festival abans de fer la presentació oficial a Barcelona al mes de desembre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.