Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Vedruna) Prop d'un centenar de mestres i professors de Vedruna Catalunya han participat en el XV Recés sota el lema Saber parlar al cor, saber escoltar que ha tingut lloc dissabte 3 d'octubre al monestir de Sant Benet de Montserrat, un entorn d’una gran bellesa natural i en el si d’una comunitat religiosa que és també un referent al nostre país i amb la qual l’escola Vedruna hi té un fort lligam afectiu.

El tradicional Recés -organitzat per l'Equip de Pastoral- es va iniciar amb l’acollida de la germana Concepció Badia i seguit d'un esmorzar. La germana Regina Governa els va reunir a la bella església del monestir i els va parlar sobre el que a ella "l’ajuda a tirar endavant cada dia" com a persona i com a religiosa. Després, va explicar breument la història del monestir i el dia a dia de la comunitat monàstica. Posteriorment els participants van tenir ocasió de passar per la botiga de ceràmica.

A la segona part del matí els va acompanyar Josep M Nonay, membre de l’equip de pastoral de la Companyia de Maria. Va fer reflexió i dinàmiques a l’entorn de l'objectiu triennal de Vedruna Catalunya: Ser per comunicar. Finalment es va participar en la pregària monàstica del migdia. Un matí per viure i conviure en clau Vedruna, "per fer espai al cor" i permetre la trobada amb un mateix, i amb els altres companys de camí.

El Recés ha esdevingut, amb el pas dels anys, una nova oportunitat per fer xarxa entre les escoles Vedruna de Catalunya.