Vés al contingut
Catalunya Religió

(Direcció General d'Afers Religiosos) Té per finalitat fomentar el coneixement de totes les confessions i tradicions religioses entre els més joves. El Diccionari de religions per a infants s'adreçarà a infants d’entre 6 i 12 anys i serà una adaptació i adequació a un públic infantil del Diccionari de religions publicat l’any 2015, presentant de manera fàcil i entenedora els termes i conceptes bàsics.

Per iniciativa de la Direcció General d’Afers Religiosos, la publicació ha de constituir una eina per a les famílies, per a tota la comunitat educativa i per als centres de lleure per a infants. La Fundació Bancaria ”la Caixa”, el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, a través de la Direcció General d’Afers Religiosos, i l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós han signat un conveni per a l’edició i publicació del Diccionari de religions per a infants.

L’AUDIR es compromet a l’edició del material, que podrà difondre juntament amb Afers Religiosos, gràcies a l’ajut econòmic de “la Caixa”, que ja havia col·laborat l’any 2004 amb el Vocabulari de les religions per a mitjans de comunicació i l’any 2014 amb el Diccionari de Religions, precedents de l’obra que ara s’adaptarà per a infants.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.