Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Abadia de Montserrat/ CPL / ISLB) A partir de dilluns, del 6 al 10 de juliol, tindrà lloc a Montserrat la 37ena edició del Curs de Litúrgia d’Estiu, que enguany té com a lema: "La presidència litúrgica". Aquest curs, que organitzen el Centre de Pastoral Litúrgica i l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona, està obert a tots aquells sacerdots, religiosos i religioses, i laics i laiques interessats a aprofundir en la litúrgia o als qui ja l’estudien acadèmicament. 

El curs, que dirigeix Jaume González Padrós, proporciona, d’una banda, una dimensió pedagògica i pràctica, i d’una altra la convivència en un entorn que afavoreix la fraternitat i la conversa al voltant d’un tema comú per a tots, la litúrgia. El fet que la seu del curs sigui un monestir i santuari permet el contacte amb una comunitat benedictina, amb la qual també es compartiran estones de pregària. La litúrgia de les hores i l’eucaristia se celebraran en llengua castellana, a la capella del Cambril de la Mare de Déu de Montserrat.

En les ponències, entre altres, intervenen els professors Aurelio GarcíaJoan BaburésIgnasi M. FossasBernabé Dalmau, i Joaquim Meseguer.