Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Arquebisbat de Tarragona) El festival de Música Antiga arriba a la tercera edició amb un programa protagonitzat per Ramon Llull i Armènia. Engany el certament tindrà lloc del 14 al 16 d’agost, sota el títol «Les mil i una nits de Músiques.» Aquest festival dedicarà el concert d’obertura als 700 anys de la mort del beat Ramon Llull.

La música anirà a càrrec dels conjunts Hespèrion XXI, La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations dirigits pel Mestre Jordi Savall, el qual ha aconseguit un programa en on el diàleg entre orient i occident continua sent l’eix principal d’aquesta edició 2015.

Enguany es duran a terme tres concerts: "Ramon Llull. Temps de conquestes, de diàleg i de conhort" en commemoració als 700 anys de la mort del Beat Ramon Llull; "L'Esperit d'Armènia", un concert que reflecteix la memòria viva de l’orient cristià més antic amb músics d'Armènia; i "L'Ofrena musical de Johann Sebastian Bach (1685-1750)", una obra cabdal del seu testament que sintetitza a la perfecció el seu saber i el seu talent en l’art de la composició, i especialment en el del contrapunt, la seva fenomenal capacitat inventiva i el seu extraordinari sentit de la forma, de l’estructura i del nombre.

Les entrades es poden adquirir al web de Poblet.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.