Vés al contingut
Catalunya Religió

(Basílica de Montserrat) La Basílica de Santa Maria de Montserrat disposa d’un sistema d’anelles magnètiques, que elimina els sorolls de fons i esclareix el so del seu interior, per tal de facilitar l’accés al culte a les persones sordes que disposen d’implants coclears o audífons.

La col·locació d’aquestes anelles o bucles magnètics es fa possible gràcies a l’acord de col·laboració entre la Fundación ONCE i la Conferència Episcopal Espanyola, que pretén col·locar aquests dispositius en grans esglésies, basíliques i catedrals de l’Estat espanyol. L’objectiu és que les persones sordes amb audífons puguin participar amb més plenitud en les celebracions litúrgiques.

L’empresa Ilunion Sociosanitario, que compta amb l’assessoria de la Confederació Espanyola de Famílies de Persones Sordes, és l’encarregada de la instal·lació d’aquest dispositiu, que també està treballant perquè els bucles s’incorporin com a element d’accessibilitat auditiva tant en edificis com en vehicles de tota mena.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.