Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dijous tindrà lloc un sopar solidari organitzat per la Fundació Pere Tarrés amb la col·laboració del Bar Cocktail Merbeyé a favor de la campanya 'Cap infant sense colònies' de la Fundació Pere Tarrés per becar activitats educatives per a nens i nenes en risc d’exclusió social.

Davant de l’alta demanda de sol·licituds de beques i ajuts que la Fundació Pere Tarrés està rebent arrel de que moltes famílies continuen tenint dificultats per assumir les activitats d’estiu dels seus fills i filles, la Fundació Pere Tarrés ha decidit mantenir obert el període de sol·licitud de beques i la campanya de captació de fons continua oberta per poder seguir becant colònies i casals d’estiu al juliol i l’agost i activitats als centres d’esplai a partir del setembre.

Així doncs, la recaptació del sopar que es destinarà a la campanya solidària 'Cap infant sense colònies', permetrà a la Fundació Pere Tarrés continuar recaptant fons i fer somriure a molts més nens i nenes. L’acte consistirà en un sopar-cocktail al bar Merbeyé, a la Plaça Dr. Andreu, 2 de Barcelona, acompanyat de la música del dj Saint George per ballar fins les tres de la matinada. El preu del sopar és de 30 euros beguda inclosa i cal confirmar assistència.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.