Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Fundació Pere Tarrés) La casa d’espiritualitat Josep Manyanet a Begues s'ha sumat als allotjaments que la Fundació Pere Tarrés posa al servei de les persones i de les escoles com a equipament educatiu. Des del gener aquesta entitat ha assumit la gestió d'aquesta instal·lació que té una capacitat per a 192 persones. Situada al Baix Llobregat, la casa està envoltada de boscos que permeten gaudir de la natura i esdevenen un lloc idoni per al repòs, l'oració i el recolliment interior.

L’equipament és ideal per a grups ja que disposa de diverses sales de reunions (cadascuna dedicada a diferents religiosos de la congregació amb fotografia i una breu ressenya biogràfica), una gran sala d’estar, una sala polivalent (amb capacitat per a 200 persones), una capella per a grups grans i una més petita per a 20 persones, piscina i instal·lacions esportives. Per a les estades de grups, la casa disposa de dues habitacions múltiples amb lliteres i 40 habitacions dobles, amb una capacitat total de 192 places, pel que resulta ideal tant per grups de lleure, esportius, escoles... com grups d’adults o religiosos.

El preu per persona i dia en règim de pensió completa és de 30,05 euros.

L'origen de la casa

El 17 de març farà trenta anys que el cardenal Narcís Jubany, arquebisbe de Barcelona, va beneir l'última pedra i va inaugurar el Centre d'Espiritualitat intitulat a Sant Josep Manyanet amb motiu de la seva beatificació. Qui llavors era pare general, M. Blanquet i Gas, va dir: “Gens millor podia semblar que un centre d'espiritualitat com a record, monument i homenatge al Pare Manyanet, que facilités també l'equilibri entre l'acció i la contemplació tant dels religiosos com dels alumnes i famílies que ens envolten. Ens sembla que així traduiria ell avui les seves ànsies apostòliques en favor dels matrimonis, de les famílies, dels nens i joves”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.