Vés al contingut
Catalunya Religió

(AC Sant Fructuós) El Teatre Metropol de Tarragona acull dissabte La Petita Passió de Sant Fructuós. Es tracta d'una adaptació per a joves, infants i famílies de La Passió de Sant Fructuós amb motiu de la cloenda del 25è aniversari de la primera representació d'aquesta obra de teatre. La representarà per primera vegada la secció jove de l’Associació Cultural Sant Fructuós.

Inspirada en fets reals, recrea la història del bisbe Fructuós i els seus diaques Auguri i Eulogi, detinguts, jutjats i executats per la seva condició de cristians l’any 259 dC. Una història plena de valors i ambientada en la Tàrraco dels segle III, moment que els emperadors Valerià i Gal·liè decretaren la persecució contra les comunitats cristianes a l’imperi romà.

L’entrada a la representació és gratuïta. Les invitacions es poden recollir al Teatre Metropol en el seu horari de taquilla. La primera sessió és a les 17.00 h, destinada a grups d’esplais i la segona, a les 21.00 h, al públic en general.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.