Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La missionera de la Sagrada Família de Natzaret Núria Calduch-Benages ha entrat a formar part de la Pontifícia Comissió Bíblica. Doctora en Sagrada Escriptura, és una de persones més reconegudes en l’àmbit bíblic i una de les poques dones que han guanyat una càtedra a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. El 2008 va ser cridada a participar com a experta en el Sínode sobre la Paraula de Déu

El papa Francesc ha anunciat la configuració del nou equip de treball aquest cap de setmana. Des d'aquest moment, la religiosa catalana entra a formar part de l'òrgan consultiu del Vaticà encarregat de promoure l'estudi bíblic, aportar llum a la comprensió de les Sagrades Escriptures i estudiar i debatre sobre qüestions controvertides en el camp de la Bíblia.

Calduch-Benages (Barcelona, 1957) és membre de l'Associació Bíblica de Catalunya, l’òrgan col·legial de la Conferència Episcopal Tarraconense per a l’apostolat bíblic al nostre país.

A continuació, podeu veure l'entrevista que CatalunyaReligió va fer a Núria Calduch-Benages a Roma, en motiu del nomenament de la renúncia de Benet XVI. Aquí l'experta biblista apuntava alguns reptes en l'àmbit bíblic i teològic, entre els quals, el paper de la dona a l'Església:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.