Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) La nova edició del llibret Paraula i Vida 2017 compta amb els comentaris del papa Francesc. El pontífex demana sovint als cristians ser missatgers en el món. És per aquest motiu que pot aju­dar a meditar i a aprofundir la lectura diària de l’Evangeli.

Els comentaris de Francesc, plens de la frescor i la vivacitat que li són característiques, ajudaran a llegir i a enfondir la Paraula d’una manera nova.

Dotze anys comentant l'evangeli

Enguany fa dotze anys que l’Editorial Claret publica aquest llibret. Les diverses edicions internacionals de Paraula i Vida són instrument per ajudar els creients a acostar-se a la Paraula, a través de breus comentaris a l’Evangeli de cada dia de l’any.

Traduït a diferents llengües, el llibre que recull l’evangeli de cada dia ha comptat des del 2004 amb comentaristes ben diversos, entre els quals s’hi han trobat, d’ençà fins avui: Fernando Torres, Megan McKenna, Pedro M. Sarmiento, Fernando Torres iFernando Prado, Dolores Aleixandre, José Antonio Pagola, Joan Chittister, la germana Glenda, Gadi Bosch, el cardenal Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga, la Fraternitat de Natzaret, Josep Maria Solà i Gianfranco Ravasi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.