Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El proper diumenge 13 de novembre el bisbat de Lleida comptarà amb un nou sacerdot. El bisbe Salvador Giménez ordenarà Josep Solé i Sans. El nou capellà és el primer nascut al bisbat de Lleida que s'ordena en cinc anys. Josep Solé té 49 anys i és nascut a les Borges Blanques. Després d'un llarg procés de discerniment vocacional va ser ordenat diaca fa dos anys i actualment està col·labora amb les parròquies del Pilar i Magdalena de la ciutat de Lleida.

L'ordenació a la catedral de Lleida coincidirà amb la celebració conclusiva del Jubileu de la Misericòrdia al bisbat. El 20 de novembre oficiarà la primera missa al seu poble natal, Les Borges Blanques. La darrera ordenació d'un capellà nascut a Lleida va ser el 2011. Des de llavors s'han ordenat dos capellans més. Actualment Lleida compta amb uns vuitanta capellans diocesans, però més de meitat tenen més de 75 anys.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.