Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Des de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’ha presentat al costat de les ONGD Salesianes, VOLS, Solidaridad Don Bosco i Jóvenes y Desarrollo Regió Est, l'inici de la campanya “Suma't X els drets de la infància”. Es tracta d'una campanya solidària que pretén protegir els drets dels nens i nenes, que en molts llocs viuen en situacions de pobresa, sense llar, sense accés a l'educació, i que en la seva vida adulta tindran poques opcions d'aconseguir una ocupació que els permeti tenir els recursos suficients per a viure amb dignitat.

La campanya “Suma't X els drets de la infància” és una campanya de caràcter global, que donarà resposta a projectes salesians concrets de diverses zones del món on col·laboren les ONGD Solidaridad Don Bosco, VOLS i Jóvenes y Desarrollo. En un primer moment, la campanya “Suma't” centrarà la seva atenció en tres projectes que, una vegada aconseguits, s'ampliaran a altres realitats i nous objectius:

SumatXKandi: “Millora de l'equipament del Foyer Don Bosco de Kandi”

El projecte millorarà i reforçarà el procés d'atenció que s'està realitzant amb els nois i noies del carrer del centre Foyer Don Bosco de Kandi, dins del programa d'acolliment i defensa dels drets bàsics de nens i nenes en risc i traficats.

SumatXGuayaquil: “Oportunitats educatives dignes per a nens, nenes i adolescents en situació de pobresa. ”

La proposta pretén millorar el rendiment acadèmic dels 866 nens i nenes en situacions de risc que assisteixen a la “Unitat Educativa P. Antonio Amador” i als Centres de Referència “Pati Mi Pana” i “Nuestros hijos”, amb l'objectiu de reduir la deserció escolar.

SumatXSiria: “Ajuda a la població siriana en l’acolliment als centres salesians d’Alep, Damasc i Kafroun”

L'objectiu és atendre a la població siriana atrapada i damnificada per la terrible guerra que dura ja més de quatre anys. Les famílies que es refugien a les cases salesianes d’Alep, Kafroun i Damasc, que no poden o no volen abandonar el seu país i que viuen una situació de persecució i extrema necessitat de medicines, aigua potable, llum elèctrica, aliments, combustible per cuinar i material escolar.

Des de les ONGD salesianes es convida a participar en la campanya sumant esforços per garantir els drets dels nens i nenes de Síria, Kandi, Guayaquil. Pots col·laborar amb la campanya “Suma't X els drets de la infància” fent un donatiu en el número de compte ES97 2100 7337 3602 0004 0559.

Si vols conèixer més sobre la campanya solidària, en breu estarà disponible el lloc www.sumatexlainfancia.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.