Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) Aquest dimecres l’arquebisbe electe de Barcelona, Juan José Omella, ha fet una primera visita llampec a Barcelona. Després d’un primer contacte amb la Cúria Diocesana, ha dinat amb els seminaristes i formadors del Seminari Conciliar de Barcelona per poder-los conèixer. Al dinar al Seminari també l’han acompanyat el cardenal Lluís Martínez Sistach i el bisbe Sebastià Taltavull. Un grup de sacerdots de la cúria de Logronyo l’ha acompanyat en aquest viatge per fer una visita per Barcelona.

El diumenge 13 de desembre a la tarda es farà una missa d’Acció de Gràcies a la Sagrada Família per acomiadar el cardenal Martínez Sistach. El 17 de desembre també li farà un homenatge l’Ateneu Universitari Sant Pacià. L’entrada oficial de Juan José Omella a Barcelona es farà el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, al matí a la catedral. L’endemà presidirà la primera missa a la Sagrada Família coincidint amb la festivitat litúrgica de la Basílica.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.