Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) "Vinc amb cor obert i oïdes atentes". Això és el que deia l'arquebisbe Joan Josep Omella en la seva entrada a la catedral de Barcelona el passat 26 de desembre. Per concretar aquesta disponibilitat a escoltar ja ha programat una primera ronda de visites que li permetrà trobar-se amb pràcticament tots els capellans i diaques de la diòcesis i religiosos que estan en les parròquies.

Durant els propers tres mesos Omella ja té fixat en el calendari una visita a cadascun dels 26 arxiprestats de la diòcesis. Una visita matinal en la que en cada arxiprestat es podrà reunir amb els capellans i diaques i religiosos que hi treballen pastoralment. També li permetrà trepitjar tot el territori diocesà. Les visites comencen aquest dijous i es concentraran en els mesos de febrer, març i abril.  

Paral·lelament a aquesta agenda, Omella està fent les seves primeres visites i reunions amb parròquies, comunitats, moviments, associacions, entitats i delegacions i participant en les primeres trobades convocades per organismes diocesans. D'altra banda, el dia 9 de febrer està prevista una primera reunió conjunta dels bisbes de la província eclesiàstica de Barcelona formada per l'arquebisbat de Barcelona, i els bisbats de Terrassa i de Sant Feliu de Llobregat. La setmana següent Omella participarà en la primera reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense com arquebisbe de Barcelona.