Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(OHSJD) La tercera edició de la caminada solidària de Sant Joan de Déu, la Barcelona Magic Line, ja té data. La mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables se celebrarà el diumenge 28 de febrer de 2016 i ja es poden formalitzar les inscripcions.

L'esdeveniment central d'aquesta iniciativa és una caminada per equips i no competitiva pels turons de Barcelona amb recorreguts de 10, 20, 30 o 40 quilòmetres. Durant els mesos previ a la caminada, els equips participants es marquen un repte solidari i fan activitats de captació de fons i sensibilització per aconseguir-lo.

La Barcelona Magic Line, ha estat reconeguda amb el Premi al millor esdeveniment de captació de fons de 2014 per l'Associació Espanyola de Fundraising (AEFR). El guardó ressalta la capacitat de mobilització i l'originalitat d'aquest acte organitzat per l'Obra Social Sant Joan de Déu.

Aquí podeu veure les entrevistes al germà Eduardo Ribes i a Oriol Bota en motiu en el marc de la segona edició de la Barcelona Magic Line, de 2015:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.