Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna ofereix la quarta edició del Diploma d’Especialització Universitària en ‘Comunicació Institucional i Religió a l’Era Digital’. Aquest postgrau, organitzat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Cultura i Religió, és únic a l’Estat Espanyol i combina la tríada comunicació, religió i noves tecnologies.

Entre els més de trenta professors i professionals que imparteixen el diploma, el darrer curs es va incorporar el professor Antonio Spadaro, jesuïta, considerat una autoritat mundial en comunicació i religió i expert en Ciberteologia i també la religiosa experta en mitjans digitals Xiskya Valladares. A més a més, com cada any, el diploma comptarà amb el periodista vaticanista italià del diari Il Corriere della Sera Luigi Accattoli; el president d’Aleteia, fundador Zenit i cofundador H2onews, Jesús Colina i la periodista Paloma Gómez Borrero, entre d’altres.

Aquesta quarta edició inclou “labs” en gestió de crisis comunicatives, seminaris, eines interactives i estudis de cas en màrqueting i món digital religiós.

En aquest curs s’hi formen professionals competents en la comunicació i la imatge pública d'entitats eclesials i religioses. També s'hi exploren les noves possibilitats comunicatives que ofereix l'entorn digital per transmetre el missatge religiós i institucional. I s'ofereixen recursos per aprendre a utilitzar les noves tecnologies i per entendre el funcionament del periodisme especialitzat en religió.

Així, s'adreça als responsables de comunicació o persones que es vulguin formar en aquest camp per obrir noves expectatives laborals. Però també a qualsevol persona amb responsabilitats institucionals que ha de prendre decisions en aquest àmbit o que vol millorar la presència pública i la comunicació de la seva institució. El postgrau està dirigit per la doctora Míriam Díez, directora de l'Observatori de Comunicació, Cultura i Religió.

El D.E.U s'imparteix a Barcelona d'octubre a juny compactat amb un cap de setmana al mes i una setmana intensiva al juny per facilitar l'assistència d'alunmnes de fora de Barcelona o compaginar-lo amb la dedicació laboral. El calendari de curs inclou un dia d'estat a Roma per conèixer els principals organisme de comunicació de la Santa Seu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.