Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquest estiu, per primera vegada, l’Església dels Jesuïtes Casp ofereixen cada diumenge una missa en anglés. De fet, aquests mesos al centre de Barcelona hi ha més turistes que nadius i l'anglès s'han convertit en llengua franca.

Des de principis de juliol, cada diumenge a dos quarts de deu del matí, se celebra l’eucaristia en llengua anglesa a l’església del Sagrat Cor de Jesús. És un nou servei litúrgic que ofereixen els jesuïtes des d’aquesta cèntrica i coneguda església del carrer de Casp, 27.

La majoria dels que hi participen, són turistes de pas per Barcelona, encara que no hi falten persones de parla anglesa pel seu origen, residents a a la ciutat, i barcelonins que, coneixedors d’aquest idioma, tenen interès en participar en una celebració d’aquestes característiques. Un interés que també fa temps que han detectat en les confessions que se sol·liciten en diversos idiomes.

Aquest servei litúrgic s’ha donat a conèixer mitjançant un punt de llibre que que ha estat distribuït a nombrosos hotels i que recull l’horari de totes les celebracions a l’església del Sagrat Cor, amb un especial esment de la missa en anglès. La continuïtat de la missa en anglès està assegurada fins el darrer diumenge del mes de setembre, sense que la comunitat dels jesuïtes exclogui la possible continuïtat durant el curs.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.