Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(IQS) Aquest mes de febrer IQS ha iniciat una nova edició de les Activitats IQS per a Alumnes de Batxillerat, en què ha preparat un extens i complet programa d'activitats perquè els alumnes de Batxillerat, de segon i de primer curs, puguin aprofundir, experimentar i conèixer de primera mà la recerca que es realitza en els laboratoris i tallers d'IQS, així com realitzar anàlisis de casos pràctics a l'entorn de la gestió empresarial.

El programa inclou més de cinquanta sessions pràctiques de caràcter multidisciplinari en els àmbits de la Química, l'Enginyeria Química, la Biotecnologia, la Farmàcia, l'Enginyeria Industrial i l'Administració i Direcció d'Empreses, que es corresponen amb la pròpia oferta formativa de Graus i Dobles Graus d'IQS.

Aquestes sessions, agrupades segons l'àmbit d'estudi, poden tenir un format tant de pràctica com de conferència. Les sessions vinculades amb l'àmbit científic (Química, Enginyeria Química, Biotecnologia i Farmàcia) i amb l'àmbit de l'Enginyeria (Enginyeria en Tecnologies Industrials i Enginyeria Química) contemplen la possibilitat de visitar els laboratoris i tallers d'IQS. Les sessions vinculades amb l'àmbit d'Administració i Direcció d'Empreses analitzen temàtiques referides a les àrees funcionals de l'empresa i casos d'èxit de projectes científic-tecnològics convertits en projectes empresarials. A part, IQS també ofereix la possibilitat d'assistir a jornades transversals dirigides a tot l'alumnat de batxiller independentment de l'àmbit en el qual es vulgui especialitzar, en ser aquestes d'interès general.

Les Activitats IQS es realitzaran a la seu d'IQS, els dimarts, dimecres i dijous, a les 16.00 hores, amb una durada prevista d'entre una hora i una hora i mitja, i estan programades entre els mesos de febrer i de maig.

D’altra banda, aquest any es repetirà l'experiència de les Taules Rodones IQS amb la participació d'alumnes dels darrers cursos i graduats IQS de les àrees tècnica, científica i social. Aquesta activitat, en concret, serveix per orientar l'alumnat de Batxillerat i ajudar-lo a decidir quin grau s'adapta més a les seves preferències.

La participació en aquestes Activitats i Taules Rodones IQS és lliure i gratuïta, però requereix inscripció prèvia. Els alumnes poden apuntar-se, a títol individual, a través de la pàgina web. Per la seva part, les escoles que desitgin participar amb un grup compacte d'alumnes, tant de primer com de segon de batxillerat, poden també inscriure-s’hi per assistir-hi, preferiblement acompanyats d’un professor, en la data i hora fixades.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.