Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Salesians) La Plataforma d’Educació Social (PES) Salesiana Martí-Codolar, coneguda també com a Centre Juvenil Martí-Codolar, està d'inauguració. Els salesians han ampliat i dotat de millors espais i equipaments els serveis formatius que ofereix als joves en risc d’exclusió social, i que són la seva prioritat.

En l'acte d'inauguració dos joves del centre van explicar la seva experiència vital. Van remarcar el treball que s’havia fet amb ells per ajudar-los en el seu desenvolupament integral, d’una banda en el món acadèmic o de la inserció laboral, però especialment en el personal. Van destacar la feina de tots els educadors per transmetre uns valors que els permetessin ser millors persones i donar-los eines per afrontar les situacions més adverses que es poden anar a presentar a la vida.

També hi va haver temps perquè un grup d’infants del grup coral Martí-Codolar ens obsequiés amb tres cançons en diferents llengües (català, gaèlic i anglès), símbol de la necessitat de mirar el món amb els ulls ben oberts, practicant sempre la tolerància i el diàleg arreu, i entenent la diversitat com un valor fonamental.

L’acte inaugural, celebrat dijous, el va presidir Joan Codina, responsable de l’obra salesiana a Martí-Codolar, i en Raúl Lerones, director del centre, acompanyats pel Pare Inspector dels Salesians, Cristóbal López, l’empresari Delfín Gibert, co-finançador dels locals, i Mercedes Vidal, Regidora de l’Ajuntament de Barcelona per al Districte d’Horta-Guinardó.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.