Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Estris) L'Assemblea General del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, celebrada el dissabte 31 de gener, tenia entre els objectius més destacats escollir els nous membres del consell directiu que havien de substituir les 6 places que quedaven vacants. Entre les persones que no repetien en el càrrec, hi havia la presidenta dels darrers 7 anys, Maria Valencia, que havia exhaurit el seu mandat. Així, un cop constituït el nou equip directiu, aquest tenia l’encàrrec d’acordar quins dels seus membres assumirien a partir d'ara la Presidència del MCECC i el càrrec de nova creació de Vicepresidència.

Seguint aquest procediment, l'òrgan directiu del MCECC ha decidit que la Presidència del MCECC recaigui en Xavi Nus, del territori del MCECC-Lleida. Un càrrec que de moment exerceix "en funcions", a l'espera de ser ratificat pel Patronat de la Fundació Pere Tarrés. En Xavi és enginyer tècnic aeronàutic, tècnic de l'Escola de l'Esplai de Lleida i forma part del Grup d'Esplai Apassomi de les Borges Blanques. Per conèixer-lo una mica millor, podeu llegir el Racons que li va dedicar la revista Estris fa just un any.

Pel que fa a la Vicepresidència, el consell directiu ha decidit que sigui assumida per Núria Martínez, del territori del MCECC-Barcelona (zona 15, Maresme). Na Núria és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i compta amb una llarga trajectòria en el camp de la docència de formació en l'educació en el lleure. Forma part del Grup d'Esplai l'Erol de Mataró.

A més, el renovat consell directiu també va ratificar Marta Rams, del territori del MCECC Barcelona (zona 2), com a administradora.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.