Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR/ Arquebisbat de Tarragona) Wlodzimierz Soszinski, el nou rector de la parròquia de la Bisbal del Penedès i d'origen polonès, demana disculpes per les seves paraules a l'homilia del 15 d'agost sobre el paper de la dona.

En un comunicat remès per l’Arquebisbat de Tarragona, Wlodzimierz ha lamentat que la seva afirmació sobre la missió de la dona en la societat hagi causat “enuig en moltes persones” i ha reconegut que va ser “poc afortunada”.

A més, el mossèn ha afirmat estar “plenament d’acord amb el magisteri de l’Església sobre la missió de la dona, la seva igualtat essencial amb l’home i la seva mateixa capacitat professional”.

Comunicat de premsa

En relació a la notícia apareguda en els mitjans sobre les meves paraules en la missa del passat 15 d'agost, dia de l'Asumpció, a La Bisbal del Penedès manifesto:

Lamento que una afirmació meva poc afortunada sobre la missió de la dona en la societat hagi causat enuig en moltes persones i, per tant, demano sincerament disculpes a tots els que s'hagin pogut sentir ofesos.

Estic plenament d'acord amb el magisteri de l'Església sobre la missió de la dona, la seva igualtat essencial amb l'home i la seva mateixa capacitat professional.

Desitjo que el meu servei a les parròquies del Baix Penedès que m'han encomanat sigui element d'unió i de creixement de vida cristiana per a totes les persones d'aquelles comunitats.

Mn. Wlodzimierz Soszinski
Tarragona, 30 d'agost de 2016

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.