Vés al contingut
Catalunya Religió

(Signis) ".Catholic" És el nom de la nova extensió de domini ideat per la Secretaria d'Estat de la Santa Seu que ha estat aprovat per l'entitat internacional que gestiona les adreces d'internet. Només els organismes, institucions, comunitats, dicasteris romans, diòcesi, ordes religiosos, associacions, universitats, ONG, hospitals i altres entitats relacionades amb l'Església Catòlica podran utilitzar aquesta extensió.

La idea és que aquest domini garanteixi els ensenyaments, el missatge i els valors de l'Església Catòlica amb la gran comunitat global del ciberespai.

La Santa Seu ja havia disposat a finals del 2013, la creació del nom d'aquesta extensió per donar una millor visibilitat a l'Església a Internet. Es tracta de garantir a l'internauta que permet trobar un lloc catòlic, ja que serà una mena de "marca", una presència coherent i organitzada.

El Vaticà ha estat ja utilitzant el ".va"; però, aquest domini està lligat a un territori o a un estat que fa que la utilització sigui restringida. S'ha creat un departament, que està format per excol·laboradors d'informàtica de Ràdio Vaticà per administrar la nova extensió. Posteriorment, serà gestionat per la Secretaria per a la comunicació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.