Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) La Salle Gràcia estrena agrupament escolta: l’Estrella del Nord, un grup que recull l’essència de l’estrella de La Salle i de l’escola on s’ubica, que es troba a la Plaça del Nord.

El nom i el logotip han estat escollits per votacions populars a la pròpia escola i el fulard de l’agrupament té els colors groc i blau de l’Institut combinats amb el verd festuc de color predominant, resultat de la síntesi dels dos primers i símbol de l’esperança.

Actualment l'agrupament compta amb 46 nens i nenes, de 6 a 14 anys, molts d’ells alumnes de La Salle o vinculats al districte de Gràcia. A més, l’agrupament està dirigit per 12 monitors (la meitat amb títol i l’altra meitat està fent les pràctiques del curs de monitors) i una persona amb el títol de Director de Lleure. En el grup de responsables també hi són el Director del col·legi i una professora tutora d'Educació Primària.

El proper curs les trobades de l’agrupament es faran tres vegades al mes, en horari de tarda. Les famílies aportaran una quota anual de 45 € i hi haurà una sortida de cap de setmana cada tres mesos.

“Estem integrats a Joves La Salle. Hem fet nostres els seus estatuts i tenim la voluntat de créixer en el sentiment de pertinença a la missió de Sant Joan Baptista de La Salle. Ha estat un curs amb una valoració extraordinària pel que fa a l’assoliment d’objectius marcats i esperem seguir creixent i que els més grandets, joves d’entre 13 i 14 anys, vagin entrant al moviment i es vulguin engrescar a ser, en algun moment, pre-monitors i posteriorment monitors del propi agrupament”, destaquen des de la direcció de l’entitat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.