Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) Coincidint amb la festa de sant Antoni Maria Claret, aquest dilluns s'ha obert el nou espai web del Centre d’Espiritualitat Claretiana de Vic (CESC). El trobareu en català, castellà, anglès i francès. L'espai se centra en la persona de sant Antoni Maria Claret i Clarà, un sant admirat per molts, però poc conegut per la majoria.

Aquest nou web no va dirigit només als membres de la família claretiana sinó que es proposa donar a conèixer la persona de Claret al públic en general perquè tant estudiosos com a admiradors puguin comprendre millor la seva fisonomia humana i espiritual, tenint en compte el context en el qual va viure.

Per a això, posa a la disposició de l’usuari els escrits del sant que ja han aconseguit una gran divulgació (com per exemple, la seva Autobiografia o el cèlebre Camí Dret) i també uns altres menys accessibles com el seu extens epistolari, altres escrits espirituals i pastorals, i –el que resulta més nou– els seus manuscrits agrupats en tretze volums.

D’aquesta forma, tant el simple curiós com l’investigador podran conèixer de primera mà el que sant Antoni Maria Claret va escriure i, a través dels seus escrits, aprofundir en la figura del sant missioner. A les obres de Claret s’afegeixen diversos estudis sobre la seva figura (especialment la col·lecció completa d’articles publicats a la revista Studia Claretiana), així com altres elements complementaris, com una galeria d’imatges o guies d’alguns dels llocs més lligats a Claret.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.