Vés al contingut
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) El Departament de Mitjans de Comunicació ha creat el nou web 'Església de Tarragona'. Un espai que en cap cas pretén substituir el web oficial de l’Arquebisbat sinó complementar-lo amb informacions tant de l’Església arxidiocesana com de l’Església que pelegrina a Catalunya i arreu del món.

Seran diversos els continguts que s’hi penjaran com ara notícies, articles d’opinió, reflexions, ressenyes, missatges o campanyes, i també els blocs temàtics, com cultura, història, publicacions, papa Francesc i audiovisuals.

D’entre les principals novetats hi ha la possibilitat de subscriure’s digitalment a la revista Església de Tarragona. També s’ha posat a l’abast de tothom el servei de fototeca (arxiu fotogràfic dels actes) i l’hemeroteca (arxiu de publicacions). Aquesta darrera ha estat una iniciativa impulsada per l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (AHAT) en col·laboració amb el Departament de Mitjans de Comunicació on s’hi pot consultar des del Butlletí Oficial de l’Arquebisbat, el Full Dominical, la Revista Església de Tarragona o els diversos fulls informatius de les parròquies.

Per a rebre les novetats que es publiquin al web també hi ha la possibilitat de subscriure’s al Newsletter i alpodcast del programa de ràdio diocesà El Campanar que es pot escoltar o descarregar des d’aquest mateix web.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.