Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) El proper 27 de novembre a La Salle celebra el naixement de “La Salle Solidària”. El projecte educatiu lasal·lià suscita en el cor dels infants, joves i adults preguntes sobre justicia, solidaritat i pau i desigs de recerca de resposta i d’accions de compromís. És precisament pensant en aquestes accions de compromís que neix "La Salle Solidària", una nova marca que engloba l’acció solidària de La Salle, incloent la Fundació Comtal i PROIDE.

La Salle Solidària neix per crear sinergies que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones sense importar si resideixen a Catalunya o a l’extranger. Tota la comunitat lasal·liana està cridada a participar d’aquesta nova macro-iniciativa que cerca confirmar que La Salle és 100% escola i 100% solidària.

Per celebrar aquest gran esdeveniment TwoCats pel Gospel amb la col·laboració dels alumnes de La Salle desplegaran tot el seu potencial en un concert que ajudarà la Fundació Proide i la Fundació Comtal a donar oportunitats educatives i de futur els infants i joves més vulnerables de Catalunya, Guatemala, Perú, Togo i Madagascar. La Salle Bonanova acollirà aquest espectacle 100% música, 100% solidària, conduït gràcies a la col·laboració del periodista Jordi Gràcia. L'acte es farà al teatre de La Salle Bonanova de Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.