Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Els centres hospitalaris, assistencials, docents i investigadors de la Província d'Aragó-Sant Rafael de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, ja fa una dies que es preparen pel Nadal. L’agenda d’aquest any inclou més de 150 activitats obertes. La majoria de les propostes, litúrgiques, lúdiques, esportives i culturals, estan pensades perquè les persones que atenen i acullen aquestes obres i les seves famílies puguin viure aquests dies d'una manera més agradable.

Tot el programa complert de la província que amb seu a Barcelona, que inclou Catalunya, Aragó, València, Balears, Madrid, Múrcia i Navarra, es pot consultar aquí. Entre altres espais, al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi s’hi faran mercats solidaris, pessebre vivent, la visita dels patges reials i les celebracions litúrgiques de Nadal. Els estudiants del Campus Docent Sant Joan de Déu d’Esplugues col·laboraran amb algunes de les activitats promogudes per l'Hospital Matern-Infantil SJD, com l'encesa de les llums i una rua en Consultes Externes i Hospital de Dia, entre altres activitats nadalenques. A Sant Joan de Déu Terres de Lleida, a Almacelles) també tenen una agenda nadalenca.

Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona ha organitzat un Mercat Solidari on es vendrà roba i complements nous de diverses. Serà el dilluns 19 i el dimarts 20 de desembre al hall de la seu a Barcelona al carrer d'Hort de la Vila.

Alhora, des de Solidaritat Sant Joan de Déu també s’ha iniciat la campanya "Fets que realment importen” que remarca la importància de la solidaritat en la vida diària de de les persones. El vídeo de la Campanya també és un agraïment als milers de donants de l’obra social. Solidaritat Sant Joan de Déu també té una tenda solidaria on line.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.