Vés al contingut
Catalunya Religió

(Cristina Bautista –Minyons Escoltes i Guies) La meva estada al MISC es resumeix en dos caps de setmana intensos. Inicialment, només havia de ser un cap de setmana, però la intensitat viscuda tan sols el primer dia d’estada al MISC va fer-me adonar que això no ho podia fer a mitges. Calia arribar fins al final. A nivell funcional, el MISC ofereix un espai i uns materials que donen la tranquil·litat de poder dedicar-te només a la tasca que has vingut a realitzar. Perquè el que és més important, crec personalment, que el MISC no es pot descriure massa bé... el MISC s’ha de viure.

La meva vivència em diu que el MISC em va donar l’oportunitat d’acceptació de la realitat en què em trobava en el moment en què vaig agafar les maletes i vaig decidir pujar muntanya amunt per endinsar-me on llavors encara no tenia massa clar... poca estona després d’instal·lar-me al MISC ho vaig veure clar: m’endinsava en les meves profunditats, dins meu.

Un cop dins el meu interior vaig poder reconèixer aquell potencial, aquell tresor interior que sovint només sóc capaç de veure en les altres persones. Era possible que jo també el tingués? Doncs sí, i va començar a aflorar, i el MISC em va poder donar els espais on fer les paus amb mi mateixa i agafar embranzida cap a un camí més planer... un camí des de la calma on, impregnada de serenor, es canvia el punt de vista i la bellesa traspassa els límits fixats fins llavors.

​He parlat de treball personal... i com a caps, què ens aporta al cau? Des del meu punt de vista, treballar la pròpia dimensió espiritual és el que implica poder traspassar la frontera dels infants i joves perquè puguin i tinguin eines per a treballar la seva pròpia. Perquè per deixar el món millor de com l’hem trobat potser ens cal anar més enllà del nostre entorn extern... potser també cal endinsar-se en el propi món interior.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.