Vés al contingut
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) El proper dissabte 17 de desembre el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a viure un dia de recés per preparar el temps d’Advent. El pare Antoni Pou, monjo de Montserrat, dirigirà aquesta jornada, que té com a objectiu fer una parada en l’estrès de la vida diària per elaborar i integrar les vivències personals quotidianes, gestionar els sentiments, les crisis, i les il·lusions del propi cor.

El recés porta per títol Jesús icona del Déu de la misericòrdia, i començarà a un quart d'onze del matí amb uns exercicis de relaxació personal per obrir la ment a l’escolta de la Paraula. Després, els participants podran optar per assistir a la missa conventual o començar una reflexió personal a partir d’uns textos espirituals; al migdia, l'escriptor i prevere Teodor Suau impartirà una ponència. A la tarda, per a tots aquells que vulguin, hi haurà la possibilitat de compartir en grup les reflexions que haurà suscitat la conferència.

Finalment, tindrà lloc una pregària per posar davant de Déu les reflexions i els anhels que haurà suscitat aquesta jornada. El recés s’acabarà al voltant de les 18h, perquè els participants que vulguin puguin també assistir a la pregària de vespres amb els monjos.

Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzaran periòdicament en aquest espai. El preu és de 10 euros, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria. Els interessants han de demanar per Antoni Pou.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.