Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest dilluns, a les portes del temps quaresmal, els preveres i diaques de l’arxidiòcesi de Tarragona van ser convocats a viure un temps de recés, orientat per la figura de Santa Teresa. La jornada es va iniciar amb la pregària de l’hora menor, a la capella del Seminari Conciliar Pontifici, i una meditació introduïda pel pare Àngel M. Briñas Gonzalo, carmelita descalç i secretari de la comissió del V Centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús a Catalunya.

Després d'una estona de reflexió personal, la sala d’actes del Centre Tarraconense El Seminari ha acollit l'exposició de Briñas sobre el tema 'Santa Teresa de Jesús: l’alè de l’experiència' en l’escaiença de l’Any Teresià. Amb una mirada concreta a la vida i obra d’aquesta mística, ha destacat alguns trets que han de marcar la vida de fe actual.

En la seva reflexió ha posat èmfasi en la descoberta del silenci profund i agraït, enmig de tant soroll, "per endinsar-se en el misteri de Déu –que és el que il·lumina la persona de Santa Teresa–, i per a retornar a la vida ordinària amb un convenciment més profund", ha dit.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.