Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) "Mireu-lo ressuscitat!" Així comença el text de Santa Teresa que han escollit per felicitar la Pasqua les Carmelites Descalces de Mataró als lectors de CatalunyaReligió.cat. Coincidint amb l'any del cinquè centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús i amb l'any de la Vida Consagrada, les germanes del Monestir de la Immaculada Concepció ens han obert les portes.

Des del Carmel de Mataró, la priora, Anna Boj, en nom de tota la comunitat i al costat d'altres germanes, ens desitja Bona Pasqua. Una comunitat present a la capital del Maresme des del segle XVIII i que és un referent de la presència espiritual carmelita a Catalunya. Aquesta felicitació pasqual està acompanyada de l'obra de Bernat Vivancos "Obriu-me els llavis, Senyor", inspirada en el Salm que obre la jornada dels monjos benedictins de Montserrat amb la música del pare Gregori Estrada. És la primera peça del disc "Blanc", interpretada pel Latvian Radio Choir que el mes passat van actuar a la Basílica del Pi de Barcelona.

Bona Pasqua a tots els lectors de CatalunyaReligió.cat!

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.