Vés al contingut
Catalunya Religió

(Santuari del Miracle) De divendres a diumenge tindrà lloc a la Casa d’Espiritualitat del Miracle (Solsonès) un taller sobre 'El llibre dels Proverbis de Salomó. Les venes de la saviesa', que impartirà la germana Wilma Mancuello, Missionera de la Institució Claretiana, del Paraguai.

Wilma Mancuello González és llicenciada en Ciències Eclesiàstiques pel Centre Teològic Salesià Martí-Codolar (Barcelona) i està acabant el doctoral en Sagrada Escriptura pel Pontifici Institut Bíblic (Roma), precisament sobre el llibre dels Proverbis. És professora de Sagrada Escriptura en diferents centres d’estudis teològics d’Asunción i a l’Argentina.

Sota l’epígraf 'Entorn de la bassa d’Òria', l’indret on, segons la tradició s’aparegué la Verge Nena al Santuari del Miracle (el Solsonès), entenent l’aigua com a font de vida i de saviesa, es pretén reflexionar existencialment a partir d’obres literàries de tots els temps, més enllà de les seves lectures primàries i fàcils.

En sessions anteriors s’ha tractat, entre d’altres, la figura de Ramon Llull, el llibre dels Salms, el valor de la poesia moderna com a transmissora de sentits o l’Èxode en les seves versions literàries i cinematogràfiques… La direcció és a càrrec del pare Ramon Ribera-Mariné, monjo de Montserrat i director de la Casa d’Espiritualitat del Miracle.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.