Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Comtal) Un total de 215 infants i joves de la Fundació Comtal de La Salle Catalunya han participat de les activitats d'estiu. Els participants han comptat amb colònies, campaments i casal d'estiu a l'agost gràcies al suport de La CaixaProInfancia, l’Ajuntament de Barcelona, la Direcció General d’Atenció a la Infància, Educo i els 26 voluntaris i col·laboradors.

A través de la pregunta “I tu, quin súper heroi ets?” es van anar organitzant tota una sèrie d’activitats esportives, lúdiques i culturals per aconseguir un mateix objectiu: que els infants i joves visquessin el temps de lleure de forma positiva, sana i transformadora.

Durant els campaments a Cal Paradís els infants van poder gaudir envoltats de natura, minut a minut, en companyia, organitzant-se per fer les tasques, descobrint la millor manera d’acomodar-se dins les tendes de campanya, fer els àpats i preparar els jocs. Aquest any van implicar els adolescents en la preparació dels campaments i durant l’última setmana van fer els jocs, van anar a comprar el material i van organitzar els àpats…. El resultat realment va ser positiu i va servir com aprenentatge futur.

Durant les Colònies, els 40 infants i adolescents es van traslladar fins al bell mig de la Garrotxa, a la casa Mas Colltort. Els queda el record de l’aventura, de les excursions pel riu, els banys a la piscina acompanyats de l’arc de Sant Martí, les visites al volcà Can Tià i les rutes per la fageda.

Durant el casal d’agost l’escenari va tornar a ser al mig de la ciutat. Això no va impedir organitzar tot tipus de sortides a la platja i jocs al parc, tallers de fang i sorpreses com les de la vista a la Illa Fantasia o l’Aquàrium.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.