Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) El rector de la parròquia de la Mercè de Lleida, el pare mercedari Manuel Antonio Anglés Herrero, ha estat escollit nou conseller general de l'Orde de la Mare de Déu de la Mercè per als sis anys vinents. Aquesta nova responsabilitat l'obligarà a deixar la parròquia de la Mercè al setembre per incorporar-se al nou Govern de l'Orde Mercedari a Roma.

El pare Manuel Antonio Anglés va ser escollit el passat 10 de maig en el marc del Capítol de l'Orde celebrat a Roma. El pare Anglés explica que "no m'esperava ser elegit" i destaca que "assumeixo el repte amb responsabilitat i il·lusió". En el mateix capítol va ser escollit Mestre General de l'Orde, Juan Carlos Saavedra, fins ara, conseller general de la província del Perú. El Govern General de l'Orde Mercedari està format pel Mestre General i per quatre consellers generals.

A partir d'ara l'integraran el pare Manuel Antonio Anglés (per la província d'Aragó), el pare Damase Masabo (per la província de Castella), el pare Leoncio Osvaldo Vivar Martínez (província de Mèxic) i el pare Reginaldo Roberto Luiz (província del Brasil).