Vés al contingut
Catalunya Religió

(CPL) El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ha incorporat a la seva pàgina web una secció (tant en català com en castellà) on es recullen els recursos i materials que es publiquen a Missa Dominical i en altres llocs sobre l'Any Sant de la Misericòrdia.

Aquest recull vol ajudar a viure intensament el tema de la misericòrdia en les celebracions litúrgiques i en la vida pastoral de les parròquies i comunitats.

Els materials estan agrupats en quatre apartats:

– els articles de reflexió publicats en els fulls grocs de Missa Dominical;

– els subsidis litúrgics que ajuden a tractar el tema de la misericòrdia a les celebracions;

– un apartat sobre les obres de misericòrdia, on es recullen els articles que M. Carme Gomà ofereix a la secció fixa de Missa Dominical sobre aquest tema;

– i, finalment, un recull de materials pràctics que inclou també altres recursos pensats especialment per a aquest Any Jubilar: una fitxa amb una presentació general del Jubileu; una celebració penitencial; un viacrucis; una proposta d'Hora Santa; un model de celebració per pelegrinar vers la Porta Santa i travessar-la.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.