Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Dos germans maristes, Pere Ferré, vicari provincial dels maristes, i Gabriel Villa-Real, president Fundació Champagnat, i un laic, Raimon Novell, director del Maristes de Sants-Les Corts ha respost aquest dimecres al vespre les preguntes de Josep Cuní en una entrevista a 8 al Dia.

"No tenim res a amagar", han assegurat en el programa. Han explicat que fins ara no havien tingut constància dels nous casos denunciats "però en qualsevol cas tenim la voluntat d'aclarir tot el que pugui haver passat en els nostres col·legis". Els maristes han mostrat la "consternació" amb la que viuen la situació i han mostrat el suport a la comunitat educativa del centre. També han expressat la "més sincera disculpa a les víctimes" per no haver pogut evitar els abusos mentre estudiaven al seu centre. També han explicat la campanya de prevenció d'abusos que tenen en marxa des de fa temps a les escoles dels maristes.

Aquí podeu veure l'entrevista:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.